Support Een antwoord op uw vragen

 
Om gebruik te maken van onze diensten, dient u sommige programma's in te stellen. De instellingen die u dient te gebruiken zijn kort samengevat:


Instelingen
Service: Adres:
Controlepaneel http://www.uwdomein.ext:2222
phpMyAdmin http://www.uwdomein.ext/phpmyadmin
HTTP http://www.uwdomein.ext
FTP ftp://ftp.uwdomein.ext
E-mail POP3 / IMAP mail.uwdomein.ext
E-mail SMTP mailserver van uw ISP
E-mail Webmail http://www.uwdomein.ext/webmail
FTP Login
Om uw website te uploaden en bij te houden, dient u gebruik te maken van een FTP programma.

Als hostname dient u ftp.uwdomein.ext in te geven. Uw gebruikersnaam en wachtwoord heeft u direct na uw bestellingen van ons per email ontvangen.

Als u inlogt ziet u diverse directories staan. De bestanden van uw website staan in de directory /public_html/ . Mocht u subdomeinen hebben aangemaakt, dan staan de website bestanden daarvan in een subdirectory van /public_html/ .

/public_html/ is eigenlijk een snelkoppeling naar de echte map, namelijk naar /domains/uwdomein.ext/public_html/ .

E-Mail
U kunt uw e-mail ophalen met iedere e-mail client die u wenst, zoals het programma Microsoft Outlook Express wat bij iedere MS Windows installatie zit, Microsoft Outlook of Mozilla.

Onze servers ondersteunen zowel het POP3 als het IMAP protocol, de instellingen zijn voor beide protocollen gelijk.

POP3/IMAP Server: mail.uwdomein.ext
SMTP Server (uitgaande post): de mailserver van uw Internet provider

De inlog-/accountnaam is de prefix van het email adres (alles wat voor de @ staat) . Het wachtwoord is het door u gekozen wachtwoord.

U kunt ook uw e-mail online controleren en verzenden via ons Webmail systeem. Zo kunt u overal ter wereld op ieder gewenst moment bij uw e-mail terecht. De gebruikersnaam is het volledige email adres en het wachtwoord is gelijk aan dat van het POP3/IMAP mailsysteem.

HTTP Webmail: http://www.uwdomein.ext/webmail

Direct Admin Controlepaneel
Bij onze webhosting pakketten houdt u ZELF alle instellingen van uw hostingpakket bij. Hierdoor kunt u direct inspringen op veranderingen in uw organisatie, door bijvoorbeeld nieuwe e-mail adressen aan te maken of subdomeinen te beheren. Tevens kunt u in ons controlepaneel zien hoeveel harddisk ruimte u gebruikt en hoeveel verkeer uw website genereert.

Controlepaneel URL: http://www.uwdomein.ext:2222

De logingegevens van het controlepaneel heeft u direct na uw bestelling van ons per email ontvangen, deze zijn standaard gelijk aan die van uw FTP login. Dit kunt u zelf in het controlepaneel desgewenst wijzigen.